Olle-mannen

Har ju börjat jobba igen efter elva månader hemma med Olle. En magisk tid med vårt tredje busfrö som på alla sätt har funkat bra. Men det märks på honom att hans omgivning förändrats, att jag inte längre är där dygnet runt. När jag kommer hem vill han bli buren och jag får helst inte släppa innan han förstått att jag kommer att stanna hemma. På morgnarna vaknar han runt 05.00 och vill lägga sig och amma, helst i en timme för att han kan liksom…har jag tur somnar han om innan klockan ringer 06.45 men jag som behöver sååå mycket sömn blir lätt trött efter lunch på dagarna. Puh! Längtar till en hel natts sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s