Fredagsmys

TVn

Söndag och strålande väder ute, måste bara få dela med mig av fredagsmyset och Olle som också uppskattar tv-programmet som Vilma valt att titta på.

Själv fick jag möjligheten att åka in till stan och Hamburger Börs för att uppleva Eric Gadds show efter 30 år som artist. Vilken succéshow med alla grymma hits mannen med den sammetslena rösten skrivit. Är så glad att jag orkade klä mig och sminka mig igen efter att ha sjunkit ner i soffan och börjat längta efter att få sova, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s