Skogsmullar

Dojan-dagen, en promenad runt elljusspåret i Altorpskogen en bit från oss fick bli ett test under söndagen. Ett test på om förkylningen gett med sig under helgen.

Dojan-dagen är en tradition anordnad av Friluftsfrämjandet som jag, Tuva, Olle och Tuvas kompis Sandra ville prova på. I spåret fanns 20 tipspromenadfrågor, chans att grilla pinnbröd, gissa djurbajs, gå balansgång, träffa skogsmulle och åka linbana.

En kul promenad i skogen, som också visade sig ge enorm träningsvärk i låren. Mjukt underlag, hyfsat kuperat och en vagn att skjuta framför mig var allt jag behövde tydligen. Åh nu önskar jag att jag blir helt frisk så jag kan börja med löpningen igen. Det behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s