Fullmåne

Inatt var det fullmåne och om elva dagar fyller Olle ett år. Varje månad påminns jag om när han föddes just för att det då också var fullmåne. Då kändes det som att månens kraft hjälpte mig och vi fick säga hej för första gången efter bara en och en halv timme på BB.

Funderar lite på om han påverkas av fullmånen för nu sover han inte bra. Han vaknar till och skriker fler gånger än vanligt, som om han drömmer eller har nattskräck. Han vaknar också vid halv fem och då är det bara mig och bröstet som gäller och där ligger han tills jag ska kliva upp. Han går in i en utvecklingsfas nu också och det kan såklart göra sitt men jag hoppas verkligen han mår bättre snart, min rygg och nacke behöver vila i bättre läge.

Bilden är tagen av Fredriks bror Calle, bästa fotografen som finns! Han har också fotat omslagsbilden och profilbilden här i bloggen. ⭐️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s