Full fart på jobbet

Det är roligt att vara tillbaka på jobbet när det händer mycket. Jag jobbar som webbredaktör med innehållsansvar för sociala medier och rörligt material. Under tiden jag var föräldraledig har vi börjat livesända våra verksamhetsmöten eftersom vi har många kollegor ute i landet som annars missar informationen. En bra och kul grej som jag fick ratta i tisdags tillsammans med kollegan Ove.

Idag har jag och Björn som är AD, filmat Claes, en av våra experter, ute på Åkersberga Golfklubb. En bra dag där jag testade att filma på höjden med syfte att släppa korta klipp på Instagram och stories och även Facebook. Spännande att se resultatet som jag verkligen hoppas blev bra. Hade sådan tur med vädret med en strålande fin förmiddag. På eftermiddagen kom regnet och hela kvällen har det spöregnat. Gäller att hitta luckorna, he he.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s