Blandade känslor

En helg som inte blev som jag tänkt mig. Och det är mitt eget fel helt och hållet.

Efter filmningen i torsdags däckade jag av den extrema huvudvärk jag numera är ganska van vid. Den kommer från rygg, axlar, nacke och käkar och gör mig lika irriterad varje gång. Att jag aldrig lär mig. Jag vet ju om mina problem, att jag alltid spänner käkarna när jag fokuserar, eller sover för den delen. Att jag är för klen i ryggen för att kånka på en kamera en halv dag och att jag måste tänka på mina rörelser hela tiden.

Den här gången har värken suttit i hittills i tre dagar och gjorde att Tuva återigen blev besviken av att missa en fredagkväll på Gröna Lund och dessutom kunde jag inte njuta av min kära väns 40-årsfest utan fick lämna tidigare än krogarna öppnar i stan…

Så, nu är det återigen dags att verkligen kämpa för att inte få ont. Jag ska använda min bettskena på nätterna, träna ryggen med gummibanden här hemma och även lägga tid på att stärka rygg och mage. Inte bara gå ut och springa och tro att nu blir jag tränad och mår bra. Det måste till styrka också för att kunna hålla upp kroppen. Den ska bära mig många år till förhoppningsvis. Så en del kärlek till den måste till nu.

Helgens väder har återigen gjort mig glad även om jag inte kunnat njuta av det. Europa vann ett magnifikt Ryder Cup och jag lyckades storstäda innan finalrundorna började idag. Det var ren njutning att få ligga i soffan och titta på tv när allt runtomkring glänste.

När dessutom Fredrik bjöd på den här fina kvällstallriken när jag kom ner efter nattningen kan jag ju inte bli annat än glad. Så, en märklig helg men fin på sitt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s