En dag med vårt busfrö

Jag lovar att tjejerna dyker upp längre fram. Just nu fler bilder på lillebror. Han fyller ett år om en dag och det händer grejer hela tiden tycker vi. Särskilt på utforskar-fronten. Grejer slängs i golvet, rivs sönder och smakas på.

Påkommen

Undrar om han känner sig påkommen här…

Bolltrollare

Bollar i alla dess former är nog det absolut roligaste som finns just nu. Olle nöjer sig med att kasta ut dem på golvet för att sen krypa och hämta och kasta igen. Men roligast är såklart om någon har tid att sitta och bolla fram och tillbaka med honom.

Skåpröj

Det nya, att hitta roliga grejer bakom skåpsluckorna. I kväll upptäcktes plastlådorna med lock och hjälp vilken koncentration som infann sig när Olle, efter att ha slängt ut några på golvet, satte sig ner och pysslade med plasten. Det har nog inte hänt för sista gången. Sötnosen står på tå för att nå så långt som möjligt.

Badanka

Vårt vattendjur som alltid tar chansen till ett dopp. Extra mysigt blir det om man får bada med sina systrar. Vilken tur att de älskar det lika mycket som Olle. Mycket plask, skratt och skrik när de här badstunderna blir av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s