Kompisar

Idag var min första lediga fredag av ett antal fram till jul. Jag ska vara hemma med Olle när Fredrik behöver jobba en dag i veckan, så skönt och lite av en mjukstart efter min tid hemma.

Har träffat min kära vän Anna och hennes lilla Elise som är sex veckor yngre än Olle. Vår historia kräver ett eget inlägg men oj så viktig hon är i mitt liv.

Jag har börjat med förberedelserna inför morgondagens kalas i form av en chokladmoussetårta. Imorgon blir det bullbak och chokladbollar och Fredrik har bakat vaniljpinnar och en cheesecake. Känns som att vi är i fas.

Och mitt i det här går tankarna tillbaka ett år i tiden och det är svårt att förstå att det gått ett år redan. Och då skickar min fina svägerska de här bilderna, på Olle och Theo, kompisar och kusiner som kommer att följa varandra genom livet. Det skiljer två dagar mellan dem och håll med om att det är två riktigt fina killar det här.

Bilderna är tagna av Christina, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s