Så firad och så älskad

Det blev en väldigt fin dag när 18 av våra närmsta firade Olle på ettårsdagen.

Han vaknade vid halv sex och när klockan var sju och han började ledsna på att ligga i sängen gick Tuva och Vilma ner och hämtade presenterna och tillsammans med Fredrik kom de tre uppför trappan och sjöng för en förvånad Olle. ”Vad sjutton händer nu!” verkade han tänka när han sneglade på mig. Syrrorna hade tagit med sig en grötklämmis och det gjorde succé. Våra paket brydde han sig inte så mycket om men den uppmärksamhet han fick var ju skoj och efter en stund lekte han lite med de presenter Tuva och Vilma hjälptes åt att öppna. Han fick jeans och tröja och en cykelhjälm av sin mamma och pappa. Tjejerna gav en boll som plingar när man leker med den och en Bobo-ryggsäck.

Mormor och Lasse kom på förmiddagen och lekte med Olle så jag och Fredrik kunde förbereda för kalasfikat. Jag bakade bullar och chokladbollar och mer om baket kommer i separat inlägg.

Vi testade om Olle ville gå på egen hand på sin ettårsdag men han nöjde sig med att springa runt med gåvagnen och hålla Vilma i handen eller händerna. Han får bestämma själv när det är dags helt enkelt.

Fikat blev succé, första egna bullen slank ner med raketfart och även några bitar som han tiggde till sig. Ett härligt stort gäng är vi och alla hjälpte till att skapa en kalasdag för vår minsting som verkade trivas i centrum med fluga och shorts dagen till ära.

Syster Sanna, Andreas, Molly och Albin stannade dessutom för middag nu när de har flyttat ”hem” till Hälsingland och vi inte ses lika ofta som när de bodde i Vallentuna. Olle var bra trött när han slocknade vid 21. Han fick vara uppe så länge han ”ville” idag, det är ju ändå födelsedag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s