Att ge tillbaka

Som gammal elitspelare i innebandy är det riktigt roligt att få chansen att ge tillbaka på något sätt. Lära ut på ett annat sätt och inte det jag tyckte var mindre bra i träningen när jag växte upp.

Tuva spelar med ett grymt mysigt lag i Sveriges största förening och det innebär att föräldrarna får dra ett stort lass. Vi ska träna tjejerna upp till 15-16 års ålder. Jag har tränat dem sen de var sju år nu och det häftigaste med det är att få stötta, coacha och ha hand om fler än sina egna barn. Känslan när någon kommer fram och vill prata är fantastisk och då förstår jag tjusningen med läraryrket.

Det är också få förunnat att få se tjejernas utveckling och det är jag väldigt tacksam för att få uppleva på nära håll. Klart det är tufft att motivera sig att åka till träningar ibland men efteråt är det alltid en lika skön känsla i kroppen.

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s