Vindstilla och molnfritt

Så stilla var det dock inte på förmiddagen då kusin Theo kom på besök under tiden pappa Henrik lade sig i tandläkarstolen. De här två gossarna är inte riktigt i åldern då leka med varandra är det bäst som finns. Nej, när och om de interagerar handlar det om att ta/riva varandra i ansiktena eller bråka om samma leksak. Som på bilden då båda ville kika i just den här boken. Det som var roligt att se just idag var att Theo följde Olle vart han än kröp. När Olle upptäckte det blev det en rolig katt och råtta-lek runt den öppna spisen.

En underbart vacker men jobbig promenad blev det efter lunch. Träffade min kära vän Anna och hennes Elise och tog en promenad längs med vattnet som visade sig vara tufft kuperad. Svettig men glad efter en timmes kämpande i upp- och nedförsbackar med barn som inte ville sitta stilla i vagnarna.

När det inte blåser en sekundmeter ens, då är det viktigt att bara stanna upp och njuta av den stunden. Allt är stilla, hösten doftar friskt och det är lätt att andas.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s