Älskar presenter

Särskilt en sån här fin!

Har fått slalomskidor av Fredrik i förskottspresent. Fyller 40 i januari och har tänkt köpa mig ett par skidor i några år nu. Provade de här i Järvsöbacken för två år sen och nu fanns de på utförsäljning. Fredrik slog till och gav mig dem, och jag blev så glad för det! Färgerna har ändrats genom åren men jag hoppas modellen och känslan från Järvsö infinner sig när jag ställer mig på dem i vinter.

Hoppas på en kall vinter med mycket snö nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s