Skönt tempo på Blidö

En vacker, mysig och skönt lugn helg är snart slut. Har bott på Blidö två nätter, hos svärisarna i deras sportstuga och njutit av varje sekund. Luften, tystnaden och att få umgås på små ytor gör gott för själen.

Lördagen bjöd på hård vind men i skogen var det lugnt. Letade svamp på förmiddagen men antingen är svampen sen i år eller så blir det ingen alls på grund av torkan. Vi hittade två ensamma trattisar och en hel del giftiga. Olle blev trött och ser lite lustig ut där han hänger i Fredriks famn.

Vi bokade av bastun efter att ha upplevt vindens effekt på vattnet vid badbryggan. Hade varit mysigt inne i värmen men om det inte skulle gå att svalka sig fick det vara. Vilma var besviken dock, hon är galen i att bada. Det blev en lugn kväll i stugan istället. Tjejerna karvade två pumpor som skapade stämning i trädgården, det spelades Alfapet och smiddes planer inför jul- och nyårsresan. Den blir något utöver det vanliga, tre veckor i Sydafrika med massa spännande utflykter!

Söndagen bjöd på underbart väder, blå himmel och frisk luft! Det blev en timmes promenad genom skogen till Ica. Jag och Lotta fick promenera tillbaka också efter att Fredrik hämtat Ulla och barnen vid affären. Så skönt att få en rejäl promenad.

Och nu, ingen helg utan lite fart, strax konsert på Cirkus med fina vänner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s