Här var det klippt

Oj vad skönt att äntligen få bli ompysslad och uppfräschad igen.

Jag värdesätter och betalar gärna för mitt hår, känslan av att känna sig pigg och hel kryper sig på efter en behandling. Det är psykiskt, jag kan känna mig trött och energilös men så fort jag blir så här fin i håret är det inte bara topparna som får lyster igen. Det känns ända in i själen.

Det betalar jag gladeligen några extra hundralappar för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s