Digital utveckling

Idag var det full fokus på att få bra bilder när vi livesände en föreläsning om digital utveckling av vårt bokningssystem. Tack vare min kollega Ove har vår digitala kommunikation utvecklats enormt på senaste tid och jag får hjälpa till att bibehålla den standarden nu när jag är tillbaka på jobbet. Riktigt roligt och det blir en annorlunda arbetsdag med såna här projekt.

Livesändningen streamades ut på vårt Facebook-konto och allt gick toppen förutom att ljudsladden pajade strax innan sändningen skulle börja. Som tur var hade vi mic med oss som kunde plocka upp ljudet i rummet hyfsat åtminstone. Och vi fick inga kommentarer om risigt ljud men hade lyssnarna vetat hur bra det kunnat vara, om sladden t ex gått sönder under sändning, hade vi nog fått bra med skit. Men, den som inte vet bättre har inget att säga till om heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s