Mot hälsinglandet

Tog med mig barnen på tåg upp till Alfta över helgen. Eller rättare sagt till Bollnäs med tåg där mamma mötte oss med bilen.

Det gick väldigt bra på resan ändå. Bilden är tagen på slutet då halva passagerarantalet klivit av i Gävle och det blev lugnare i vagnen lagom till att Olle inte längre ville sitta still på vår plats. Det var bara att låta honom bli skitig av att krypa runt på golvet…som tur var orkade Tuva gå med honom också. Innan han tappade lusten satt han fint och kikade på Youtube och åt en kall Lasagne-burk, som tur var.

Vi åkte ett tåg som inte hade någon restaurang och således heller ingen micro till barnmaten. Tur då att vi kom till T-centralen i god tid och att tåget redan stod på perrongen så jag hann upptäcka detta. Fredrik hjälpte barnen på tåget och jag fick springa iväg och köpa baguetter till mig och tjejerna och tog med en kopp med hett vatten för att kanske kunna värma Olles mat. Det gick sådär och jag var tacksam att han åt ändå.

Tjejerna spelade Sjuan och det ryska bandylaget som hoppade på vid Arlanda på väg mot helgens World Cup i Bollnäs, önskade nog att de också fick spela. En av grabbarnas telefon avslöjade en svensk tolkningsröst som repeterade ”får vi spela kort med er” följt av deras försök att säga meningen, så många gånger att tjejerna blev oroliga att det skulle bli så.

Ikväll kommer pappan upp efter en arbetsdag i stan, då är vi kompletta igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s