En aktiv afton

Allhelgonaafton fick gå i lekens tecken men lite mörker och mycket ljus också, som det ska va tycker jag.

Halloweendisco i Alfta ishall tillsammans med kusinerna Molly och Albin var väldigt uppskattat. Särskilt Vilma som älskar att åka skridskor, njöt av åkningen, sjöng med i discodängorna och ville inte gå av isen när de tände hallen och slutade spela musiken. Det är ren njutning att se sina barn gilla något så mycket så det inte spelar någon roll hur trötta de blir, de vill ändå inte sluta.

Tillbaka till mormor och Lasse, vila lite, fika och sen ner till simhallen för ett långt pass i bassängen. Tuva ville träna på att simma längder eftersom hon har simtest med skolan redan på måndag. I Alftas bassäng behövde hon simma åtta längder men jag tvivlar på att hon säger sanningen när hon hävdar att hon var klar efter en kvart i vattnet…kul att se tjejerna och Molly dyka från trampolinen i alla fall! Stora framsteg sen sommarens lyckade första dyk.

Efter tacomiddagen åkte vi till kyrkogården och tände ljus på gravarna där min släkt ligger och i minneslunden för de som lämnat oss från andra platser. Alltid så vackert på kyrkogårdarna så här års.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s