Utveckling är ett steg framåt

Imorse joggade Fredrik för första gången sedan korsbandet och menisken pajade i skidbacken på sportlovet. Så härligt att följa med ut i spåret och följa framgången. Nu är det bara att fortsätta för att klara av Vasastafetten i mars och Ragnar relay lake Mälaren i juni nästa år, tjoho! Ja samma gäller för mig såklart, puh! Bara att öka nu.

Resan hem från Alfta gick bra, barnen somnade i bra tid här hemma men Vilmas envisa hosta stoppar nog henne från skolan imorgon. Måste försöka vila sig i form nu. Tuva ser framemot simtestet men är väldigt nervös.

Olle är så glad och tillfreds. Han väljer att ställa sig på golvet på egen hand och står rätt länge innan han sätter sig och numera inväntar applåder och visslingar, haha sötnosen.

Han är en riktig liten observatör och vet vad han ska göra med grejerna han snor åt sig. Kammar sig med hårborsten, försöker sätta tillbaka lock på burkar, proppen i badkaret, sina leksaker på sin plats osv osv. Och just det, i några veckor har det varit ”datt datt” som gäller när han blir bjuden på nåt gott vid matbordet. Varsågod älskling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s