Höstlovsminnen

Här har det varit en lugn måndag så då bjuder jag på några bilder från förra veckans besök på polismuseet. Jag jobbade nästan hela veckan men eftersom Fredrik är hemma med Olle fick tjejerna en kul höstlovsvecka och det är jag glad för, även om det hade varit skönt att få vara hemma och hitta på en massa bus.

Tjejernas vänner Alexandra och Sofia följde med till polismuseet och trots att Olle ser förvirrad ut hade hela gänget några roliga timmar bland bilar och pyssel.

Det är himla skönt att inga kvällsaktiviteter är lagda på måndagar för oss den här terminen. Det blir en skön start på veckan där jag kan komma hem från jobbet utan att behöva stressa iväg igen för att Tuva eller Vilma ska idrotta. Just den här måndagen var det extra skönt efter att ha varit borta över helgen. Det fanns en hel del packning att ta hand om och eftersom vi varit på vift två helger i rad är det hög tid att städa.

Alldeles för stort stresspåslag för mig i dammet men jag försöker verkligen strunta i det och njuta av att ha sluppit städa på länge, haha! Men, har städat toaletterna och bytt lakan i sängarna nu i alla fall. Snart är ytorna skinande rena igen, dessutom med ett skönt tempo, en syssla per kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s