Nedräkning till jul

Idag bokade jag två golfrundor till den här banan i januari. Pinnacle Point i Mossel Bay, Sydafrika. Med en höjdskillnad på 150 meter blir det en sjukt häftig utmaning! Och ännu häftigare är att vi ska bo här, i två veckor.

Sammanlagt tre veckor i det här landet och jag kan knappt vänta tills vi åker. 23 december smäller det. Är så tacksam att vi får hyra min vän och chefs hus här på Pinnacle Point, vilken drömresa vi kommer få. Det finns redan en hel del äventyr inbokade och jag kommer säkert berätta om dem i bloggen framöver.

Till dess bjuder jag på en vacker vy över Indiska Oceanen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s