Olle- och mammadag

Igår kväll var det jobbigt att komma hem efter jobbet för att nästan direkt åka med Tuva på träningen när Olle blev så himla ledsen för att jag stack igen. Därför känns den här fredagen extra mysig och lugn tillsammans med honom.

Han verkar tycka likadant för han sover så gott bredvid mig i sängen och har gjort så i över två timmar, haha! Inte så mycket mys då men enormt skönt med vila en fredag. Han fick ännu en vaccinspruta igår dessutom (eftersom vi ska resa bort får han en spruta varje månad nu) och trots att BVC-sköterskan sa att det kan komma biverkningar om en vecka kanske lilleman påverkades lite redan efter ett dygn.

Olle har blivit matad av oss och blir det fortfarande men ibland får han äta själv. I förrgår provade han med en gaffel och det gick ju galant. Så fokuserad på uppgiften att stoppa både potatisbullar och blodpudding i munnen. Har var så försiktig och har såklart spanat in hur vi gör så han hade stenkoll på tekniken.

Vi körde samma metod med tjejerna vad jag minns. Har aldrig varit riktigt för att det ska kladdas med maten. Är det en kladdig rätt får Olle hjälp av oss, annars kan han få sitta och plocka med händerna om det till exempel bjuds på pannkakor. Han verkar nöjd med det upplägget än så länge och såklart väldigt glad när han får äta själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s