Pappan

Min man och barnens älskade pappa. Det är väl för tur att det finns dagar som denna så vi kan hylla våra nära och kära lite extra. Jag hyllar gärna Fredrik när som men är inte så mycket för att publicera något vackert i sociala medier för andra att läsa, det händer någon gång ibland. Men jag hoppas han förstår att det inte är det som räknas när det handlar om kärlek. Jag kunde inte valt en bättre far till mina barn och jag är så glad att han valde mig som mor till sina. En stark och rakt igenom god människa som jag älskar att ha vid min sida.

Och vilken fantastiskt fin bild tagen av Fredriks bror Calle

Firandet kom av sig lite den här morgonen då vi skulle upp i ottan för Vilmas första tävling som truppgymnast. Och just den här morgonen hade Olle bestämt sig för att inte somna om när han vaknade vid 04.10. Jo, han somnade till slut, 05.30 och jag hade precis hittat en skön ställning och somnat om jag också när klockan ringde 05.45. Bara att kliva upp och få iväg en nervös Vilma. Två inbakade flätor och en frukost senare åkte hon iväg och jag lade mig i sängen igen. För en kvart i alla fall innan Tuva tassade in och ville göra frukost på sängen till sin pappa. Just fan, det var fars dag också. Upp igen och ner för att fixa brickan. Vi var ändå tvungna att kliva upp för att åka och heja på Vilma men det var rätt tungt att komma i ordning och iväg.

Men 08.30 var hela familjen på plats i Torvalla sporthall för att se Vilmas lag utföra ett jättefint fristående program. Vilma står längst bak till höger.

Det lyste i ögonen på tjejerna efteråt, de var så nöjda och med all rätt. Här Vilma med sin kompis Liv och deras medaljer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s