Ny favorit

Idag fick Olle en ny boll när han och Fredrik var och handlade. Oj vad han älskar den bollen. Höll den i bilen från affären och somnade med den i famnen och som här ikväll, ville absolut hålla bollen när jag ammade.

Ja jag ammar fortfarande. Morgnar och kvällar får han lov och än så länge är det helt ok. Jag producerar fortfarande mjölk även om jag antar att det inte är därför han vill fortsätta. Utan napp, nappflaska eller annat att få sitt sugbehov mättat med är det lätt att hålla kvar vid det här skulle jag gissa. Får väl se när det är dags att sluta men nu trivs vi båda två. Om min rygg kunde prata skulle den dock protestera högljutt.

Men alltså, när jag ser den här bilden, varför säger ingen hur jag ser ut i håret! Jag kan ju inte ha det uppsatt på det där sättet när håret, som är på väg ut igen efter att ha tappats vid amningen, har den där längden. Vilka tofsar det blivit. Oj vad jag önskar att det bara kunde växa med någon typ av superkraft. Jag är glad att jag har tjockt hår, åtminstone när allt är på plats, så att det inte blir alltför påtagligt vid sådana här tillfällen.

Igår kväll fick Fredrik uppleva sin farsdagspresent i form av En man som heter Ove med Johan Rheborg. En av mina favoriter som inte gjorde mig besviken i den här berörande rollen som Ove. Mer sånt här för att förgylla vardagen och få skratta och gråta tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s