Herr Gårman

Ikväll bestämde sig den här lille mannen äntligen för att ta sina första steg. Många blev de också och så stabil som vi gissade att han skulle vara efter att ha väntat på sitt ögonblick trots att han numera står så bra utan stöd.

Vi lurade honom att jaga mobilen såklart, det han mest av allt suktar efter. Och han gick fram och tillbaka tills vi tog fram den andra mobilen och ville filma det stora ögonblicket. Då vägrade han såklart. Grät och somnade sen efter några minuter. Stackarn som blir utsatt för sina föräldrar på det sättet.

Idag har han och jag tagit en tur runt stan. Först till jobbet för att hämta löparskor jag köpt till tjejerna. Hade hoppats på att få köpa en paraplyvagn på Blocket också men mötet ställdes in. Som tur var har jag en snäll kollega som kunde hämta den ikväll istället.

Igår köpte jag en bärstol också så nu är Olle redo för resa och vandringar. Längtar upp till toppen på Lion’s head i jul och till fjällen i vinter. Och varför inte passa på att vandra nästa sommar.

På eftermiddagen hälsade vi på en kär vän, så mysigt att få chansen till sånt dessa fredagar. Det kommer jag sakna nästa år när det är dags att jobba heltid igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s