Det behövdes ingen grind

Olle har klarat sig bra utan grind här hemma. Han kom underfund med hur man tar sig upp till övervåningen rätt tidigt. Han var dock noga med att inte prova att ta sig ner också, satt på golvet vid trappen och ropade på oss om han ville ner igen.

Sen några veckor tillbaka tar han sig också nedför trappen. Och det fina är att han verkar ha koll på att man måste ta det lugnt och försiktigt. Med stor fokus tar han ett steg i taget. Härligt att se.

Nu finns det bildbevis på att han faktiskt går också. Det var skönt att gå på mattan och dessutom lockas av favoritsaken, Apple-tv-dosan. Men senare ikväll tog han steg på golvet också och var så stolt över sig själv. Den glimrande blicken är så härlig att få möta.

Han verkar vara en kille som låter bli något han inte känner att han klarar. När han sen får självförtroendet så ser det så enkelt ut.

Fick en mysig kväll med min syster Jennifer och Erik, en spontanare som gillades av alla. Vi har en skön helg utan egentliga planer och då är det kul att kunna bjuda på middag tre på eftermiddagen och få ett ja.

Tuva spelade match idag, vi mötte Vallentuna på bortaplan. Två bra lag som spelade jämnt mot varandra, Vallentuna gjorde flest mål men det kunde lika gärna varit tvärtom.

Jag och Fredrik började samla in baksidans löv och hundratusen ekollon på eftermiddagen, får göra det sista imorgon. Jag har nog aldrig sett så många ekollon som i år, det är galet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s