Ös på jobbet

Under morgonens verksamhetsmöte fick jag berätta för mina kollegor om vår uppgraderade hemsida som är tänkt att släppas i veckan. Jag ansvarar för innehållsstrategin och tillsammans med teknikgurun Ove gör vi om sajten för tredje gången på tio år.

Riktigt roligt den här gången då designen inte förändras särskilt mycket, mer bemötandet och det ger mig tid att kika på hur vi skriver och till vem vi vänder oss. Viktigt och lärorikt.

Det här jobbet läggs på det vardagliga lunket med det som ska genomföras veckovis, vilket gör mig spänd i nacke och axlar. Vilken tur då att jobbet fått in en massagestol för ett år! Provade den på eftermiddagen, 15 minuters avslappning och jag var så nära på att somna, haha! Den ska användas flitigt framöver.

På bilden, som togs av Ove, har jag försvunnit in bakom kameran efter att ha berättat om sajten på mötet som även sänds i vår interna kanal på Workplace, Facebooks plattform för företag. Kul att kunna erbjuda alla anställda chansen att få samma information som oss i huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s