Kusiner i stan

En mysig förmiddag med Molly och Albin som är på besök i stan i helgen. Efter att ha flyttat upp till Alfta igen ser vi mindre av dem men när vi ses blir det mer intensivt istället och det är väldigt lyxigt.

Det stundar syskonhelg för min del, ska bli så kul att hänga alla sex både ikväll och imorgon. Får se vad vi hittar på för bus, men god mat och dryck står högt på agendan, tillsammans med långa samtal om allt och ingenting.

Olle reser sig upp från golvet och går iväg på egen hand, första gången för två dagar sen, och allt som oftast redan nu. Efter en vecka märks det hur stolt han är och hur glad han blir när han märker att han kan gå över golven.

Igår släppte vi en ny version av vår sajt och det har varit några hektiska dagar kring det jobbet. Det var skönt att få avsluta veckan med några omgångar boule med kollegor då. Oavgjort i finalen är klart godkänt för min del.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s