Priviligerad

En kul helg är snart slut och jag känner mig så priviligerad. Med en stor och härlig familj går det inte att känna på annat sätt. Dels min egen, med systrar och bror som tillsammans blir oslagbara. Att vi alla kan och vill umgås med varandra trots att vi har olika mammor och pappor och dessutom kunna känna sådan närhet till varandra gör mig så lycklig. Men också det fina med att få ytterligare en familj när man är tillsammans med någon, och som i mitt fall är människor jag gärna umgås och trivs ihop med, som inte alls är självklart i alla förhållanden, är också något jag är så tacksam för att jag har i mitt. Den här helgen är bevis på den kärleken.

Fredagkvällen blev en lugn historia med grym mat från Minh mat, vietnamesiska smaker, hemma hos Sarah och med Idol på tv. Alla utom Emma, som fick sitt diplom som lärare vid en ceremoni på Universitetet sågs och snackade.

På lördagen möttes vi på Östermalm för att promenera i den underbart vackra frostiga dagen, ut till Rosendals trädgård och en god sopplunch i växthusen. Vi njöt av maten och miljön i ett par timmar så solen hade gått ner när vi tog bussen till Sarah igen för förmys innan middagen. Jennifer som varit förkyld i veckan anslöt senare på kvällen då vi fick smaka på goda pizzor och vin på Capridue bakfickan. Ett sånt ställe som får alla att må bra med trevliga servitörer som bjuder på sig själva.

Kvällen fortsatte på Asian post office med deras vackra och goda drinkar. Och vilka satt där om inte kusin Linda med bror, syster och pappa och njöt av sin 40-årspresent från sin familj. Så knasigt men roligt att vi väljer samma ställe av alla i stan.

Syskonen var trötta och ville hem efter drinken men jag kände mig rätt pigg när vi kom ut i kylan så jag drog vidare och kraschade födelsedagsfesten för min kollega Johanna som jag blivit inbjuden till men tackat nej. Det blev nästan två timmar med de 27 tjejerna! innan jag tog tunnelbanan och taxi hem.

Söndagen fick jag sova till nästan tio och sen gjorde jag en insats med dammsugaren och golvmoppen innan jag och Vilma såg en riktigt rolig Sune vs Sune på barnens biodag. Tuva stack iväg på kalas och kom inte hem förrän halv sju. Då hade svärmorsorna hunnit bli bjudna på min supergoda räkgryta med apelsinjuice i, med ris och ett glas vitt vin och även blivit uppdaterade i det senaste om vår gemensamma resa. Om fyra veckor idag är det dags, oj så fort den här tiden kommer gå!

Så, massa kärlek från familjen denna helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s