En rykande lövhög

60 säckar med löv och ekollon! Det är vad som rensats från tomten ikväll och det känns så bra att äntligen bli av med alla säckar som stått och sett fula ut. Men det är ju otroligt att vi fått ihop så många och det ligger dessutom en hel del löv kvar och skräpar. Det får bli vårens insats.

Fredrik lassade upp säckarna på släpet och efter middagen åkte jag med honom och tömde allt på en rykande hög med trädgårdsavfall. Såg rätt häftigt ut faktiskt.

Det är riktigt kallt nu, är det fukt som gör att det känns som om kylan äter sig in i märgen så fort jag kliver utanför en dörr? Termometern visar ju bara minus fem. Riktigt vackert är det i alla fall med molnfria dagar och frost på träden. Inget varar dock för evigt och redan imorgon blir det blött och dessutom stormigt. Inte direkt drömvädret.

Vilma klagade ikväll på att hon missar så mycket av vintern när vi reser bort. Jag sa att vi har mer snö när vi kommer hem som vi får utnyttja med många roliga aktiviteter och att det kan vara roligt att få lämna vintern också för en gångs skull. Hon höll inte med. Mammas flicka helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s