Kompisar

Tyvärr blir interaktionen mellan de här två vännerna inte starkare än så här just nu, framför Babblarna på paddan. Men snart så, då håller de varandras ryggar i vått och torrt.

Stora tjejen Elise har fyllt ett år och det ville vi såklart fira. En eftermiddagsfika hos våra fina vänner blev det idag.

Innan dess spelade Tuva en spännande match mot IK Frej i våra gamla hoods, Täby kyrkby. En match som såg ut att sluta med förlust men tjejerna gav sig den på att kämpa in i det sista och i andra perioden gjorde de tre mål och lyckades spela oavgjort. En stark upphämtning och roligt att stå bredvid och skrika.

En hel del adventspynt hann vi få upp idag också. Får göra det sista imorgon och se om jag får till några bilder då. Så härligt det är att få upp en massa ljus i mörkret. Det vackra vädret tidigare i veckan har bytts mot plusgrader och regn. Så trist. Hoppas få en massa snö att njuta av innan jul nu.

Laddar för en tidig söndagmorgon. Vilma ska preppas inför KM i gymnastik och samlingen är 08.00 imorgon. Samtidigt ska jag få prova på padel med bokklubben-tjejerna mellan 08-09. Perfekt start på dagen hoppas jag. Och så hinner jag duscha innan Vilma startar sin tävling.

Ser också framemot adventsfikat hos Fredriks gudmor. Alltid lika mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s