Det lackar mot jul

Var ledig torsdag den här veckan då jobbets julkonferens är imorgon fredag. Passade väldigt bra när Tuvas klass skulle pyssla inför den traditionella julmarknaden på söndag, som vi tyvärr missar i år. Kände därför extra mycket att jag måste ställa upp på pysslet inför marknaden.

Fina ljusstakar är 4ea:s bidrag i år. Jag och Tuva pysslade ihop de tre hon fick tilldelade och sen tog vi hem dem direkt, det var lika bra eftersom vi ändå tänkt köpa dem.

Imorgon ska klassen dessutom sälja bakverk på skolgården när föräldrar kommer och hämtar sina barn. Det gör de för att samla till en klassresa i sexan. Två påsar ska Tuva bidra med så det var bara att ta tag i lussebaket på eftermiddagen. Olle sov i tre timmar, på min mage, så allt blev försenat och jag hann knappt baka klart innan det var dags för innebandyträning. Men det fick och de är sååå goda. ICA:s recept som dyker upp först när jag googlar lussebullar fick det bli i år. Klassiska bullar, jag brukar baka på vanligt bullvis, med pärlsocker istället för russin. Men de här blev som sagt supergoda och jag är glad att kunna frysa två påsar också.

En hektisk vecka ändå, med middagen i tisdags som en härlig smakupplevelse i minnet fortfarande. Fick smaka en himmelsk råbiff på Vassa Eggen. När mat är så god njuter jag fullt ut. Hoppas och tror på samma smakupplevelse imorgon om än annorlunda. Ska äta julbord på ett väldigt bra ställe som heter Hemma hos Kaj. Hoppas kunna avge rapport på lördag på väg upp till Alfta. En snabbvisit på grund av aktiviteter varenda helg nu fram till avresan. Det blir lördag till söndag kväll med julmys och klappar till barnen. Längtar efter grisfötterna på julbordet hos mamma. Mer om det i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s