Andra advent

Andra advent

Morgonen började med Yatzy innan vi åkte och kikade på kusin Mollys innebandyträning med nya klubban hon fick av oss i julklapp. Den verkade gå bra för hon prickade bollen i mål ett antal gånger under träningen och var stolt och glad att vi satt på läktaren.

Olle hos morfar

Grötlunch hos pappa och Birgitta och ännu fler julklappar till barnen. Vilken lycka! Olle fick finaste vintermössan i älgskinn som kommer funka kanon i vinter och många vintrar framöver eftersom skinnet växer med barnens huvuden. Tuva hade sin i många år.

Häst och vagnTomtebesök

Vi hann med en promenad på byn på eftermiddagen för att njuta av årets julmarknad innan vi åkte hemåt igen. Alftas Luciakandidater passerade i häst och vagn för att vara med i Luciakröning senare på kvällen och tjejerna fick önska sig julklappar av tomten i ett härbre. Jag köpte marmelad och honung och både Tuva och Vilma passade på att ta en tur på hästryggarna.

Det föll en hel del snö även på söndagen och vi var lite oroliga för halka på vägen hem. Men Alfta har tur, gränsen för snön verkar vara precis där för strax efter Bollnäs var vägarna torra och snön borta innan vi kom ut på E4:an. Nu hoppas jag att temperaturen vandrar nedåt även här och att regnet som faller övergår i snö så vi också får en ljusare vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s