Mina tjejer

IMG_1023

Mina finaste tjejer, vem vore jag utan er. Ibland vill jag se tillbaka på när de var så här små och försöka minnas det livet. Det är svårt, livet går i ett och när de nu är tio och åtta år och jag tittar på dem vid köksbordet minns jag inte vad de sa eller hur de lät eller såg ut om jag inte får en glimt från en bild eller video.

Den här bilden är från vårt bröllop för sex år sedan, närmare bestämt 21 juli 2012. En dag som jag så gärna önskat att vi kunde ha delat med alla våra kära vänner och inte bara med familjen, även om det blev en superfin tillställning och mysig på alla sätt med de som står oss allra närmast. Vi hade helt enkelt inte råd att bjuda fler och innan bröllopet tänkte jag inte så mycket på det. Det kändes fint att få bjuda familjen på supergod mat och dryck, något som jag njuter enormt av, bra mat alltså. Och det hade vi inte kunnat ge fler än vi gjorde. Men väl på dagen, när vi satt där och festen var igång, då slog ångesten till och jag tyckte det var så jobbigt att inte få visa mina vänner hur fint vi gjort och hur vacker jag kände mig.

Det är något jag går och funderar på ibland, det är en av mina ångestfyllda minnen. Det finns fler också, livet är inte alltid enkelt. Alla bär på någon typ av ångest, det gäller bara att handskas med den och känna att allt är ok ändå, att det är vad det är och blir vad det blir.

Hade tänkt att inlägget skulle handla om mina fina tjejer som börjar bli så stora men ibland blir det inte som man tror. Gick en kurs en gång där vi skulle skriva det som kom till oss och fick tidspress. Väldigt intressant och en grym övning för dig som vill prova. Det kan hända häftiga grejer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s