En mysig och stressig tid

Lucia, så fint och välkommet med en massa ljus.

Hemma är det dock imorgon som gäller. Kvällen har ägnats åt att stryka klänningar och testa ljus till Vilma. Hon ska tillsammans med övriga tvåor och med treorna, lussa i kapellet imorgon bitti. Först för oss föräldrar och efter det inför övriga skolelever. Jag är därför nervös för klänningen som måste hållas ren till kvällen.

16.00 samlas nämligen kören för repetition inför 19-föreställningen i Danderyds kyrka. Tuva och Vilma ska få pizzaslicar i matsäckslådorna för att hålla sig mätta genom kvällen. Fredrik är på julfest och jag hoppas Olle är pigg på att lyssna på sångerna.

Vilma är lite nervös, med kören blir det första gången med levande ljus, så vackert men det ska såklart handskas med respekt. Kommer gå superbra och jag längtar tills jag får njuta av föreställningen.

Idag fick vi ett fantastiskt framförande på jobbet av Adolf Fredriks musikklass åtta, otroligt vackra röster och fina sånger. Härlig paus i arbetet.

Glad Lucia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s