Luciakonserter

Imorse var det tidig uppstigning, frukost för alla och iväg med Vilma till kapellet där tvåorna och treorna nervösa laddade för sina två konserter. Den första för oss föräldrar och det gick jättebra. Olle var gnälligare än vanligt och fick sitta och titta på telefonen under föreställningen.

När vi kom hem visade det sig att Olle fått lite feber, 38,5 och med täppt näsa är det inte lätt att vara glad. Vi lade oss i soffan, Olle somnade vid tio och vaknade ett…på min mage. Jag fick därför också en välbehövlig vila.

16.00 hade tjejerna samling i kyrkan för genrep inför kvällens konsert 19.00. Jag skickade med dem pizzaslicar till middag. De fina kransarna på huvudet skulle ha röda band, det missade vi när vi köpte dem. Jag fick plocka ner eucalyptus-kransarna från ytterdörren och låna de röda banden för kvällen.

Det var en väldigt vacker föreställning med fina stämmor och sånger som berörde. Tur att jag gick ändå trots Olles förkylning. Han skötte sig bra men somnade snabbt hemma igen.

Jag och tjejerna har myst med Sing på tv:n nu när Fredrik är på julfest. Hoppas på en skön helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s