Jobbar hemma

Idag är det hemmiljön som gäller. Lederna värker och jag känner av bihålorna även om jag inte är jätteförkyld. Konstig känsla när jag bara vill sträcka på kroppen för det kryper liksom i muskler och leder.

Hoppas kunna stoppa en eventuell stegring av förkylningen med Kan Jang, Ipren och äppel- och ingefärajuice som jag köpte av en kollega igår. Perfekt med en kollega som driver musteri på Lidingö och kan leverera tre- och femlitersdunkar till jobbet.

Bara två dagar kvar på jobbet nu, både för mig och skolbarnen. Sen håller vi oss hemma och ute i friska luften fram till söndag då resan börjar. Ska storstäda, tvätta och packa och känna lugnet av ledigheten. Ser så framemot det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s