Sovmorgon

Så här glad är vi för årets sovmorgon. Olle vaknade 09.08 och jag fick vänta in honom lääänge för jag vaknade ju såklart tidigare än så. Tjejerna ledsnade till slut och kom upp för att mysa också. En skön start på första jullovsdagen.

Det verkade nästan som att den långa sovmorgonen behövdes i Olles utveckling. När han vaknade och satte sig upp var det som en annan liten kille satt framför mig. Det blev så tydligt när han började säga ett ord med en annan klang än tidigare, och han tittade på mig som att ”nu pratar jag och jag säger ett ord som du faktiskt ska förstå” och han var så glad för sitt tal, jättetydlig och stora ögon, tyckte säkert det var häftigt själv.

Det blev en sen frukost och jag bestämde mig för att ta det lugnt med förberedelserna inför resan. Det får vänta till imorgon. Idag tog vi en promenad till Olles förskola Mini för att få papper och säga hej. Han somnade såklart på vägen dit men det var nog lika bra, många var sjuka där så jag och tjejerna gjorde allt för att komma därifrån snabbt som ögat.

Jag och Vilma åkte till Willys med Olle på eftermiddagen och vilken fart vi hade. Vilma sprang runt och hämtade varor med sådan fart att vi lämnade stället en halvtimme senare. Då hade vi bland annat plockat på oss 25 barnmatsburkar och lika många klämmisar. Puh, blir mycket packning med en ettåring.

Nu njuter vi av fredagskvällen och längtar till imorgon när packningen inleds. Skönt att få det gjort så vi kan städa och rensa här hemma på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s