Första stoppet – Noordhoek

Vilken första kväll det blev. Perfekt väder och härligt ställe i Monkey Valley resort. Alltid lite pirrigt om bilderna beskriver stället bra på hotels.com. Det gjorde de verkligen!

Vägen från flygplatsen genom kåkstäderna och Taffelberget det gigantiska, var inte den miljön vi är vana vid och jag var tvungen att ta några bilder från färden på vänster sida av vägen.

En snabb titt i huset med utsikten vi sällan skådat för att sen käka middag och gå ner på stranden för att fånga solnedgången.

På middagen var tjejerna ”tvungna” att bada i poolen som ligger bredvid. Olle ville såklart också vara med. Men efter bara några minuter var de blåa om läpparna och fick kliva upp. Premiärdoppet är avklarat i alla fall.

Några strandade sälar låg och såg halvdöda ut och väntade på att havet skulle stiga igen, antar jag. Någon som har ett bättre förslag? Såg hemskt ut och jag funderar fortfarande på de stackars djuren som jag hoppas hade full koll.

Vi gick tillbaka till vårt hus när Vilma skulle backa undan en våg och snubblade in i vattnet. Iskallt i Atlanten och dessutom väldigt saltigt. Ingen rolig upplevelse från en trött och mör liten tjej.

Mosiga i huvudet var den här julaftonen över. Ser framemot fler spännande äventyr imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s