Årets första runda

Vid lunch idag spelade jag och Fredrik första rundan för året passande nog.

Det blåste 20 sekundmeter och det är inte en helt enkel bana utan vind heller. Med en höjdskillnad på 150 meter kräver den golfbil för det första och en hel del strategi.

Jag är jättenöjd med resultatet som jag verkligen inte hade några förhoppningar på alls. Jag och Fredrik spelade oavgjort tyvärr, jag missade sista putten på 18 för vinst så det kändes ändå som en men men.

Men vilken bana att bara njuta av! Den här utsikten ska jag försöka ta med mig och hoppas jag får uppleva fler gånger framöver.

Samtidigt som vi spelade gjorde Ulla, Lotta och barnen down town Mossel Bay inklusive bad i havet. Eftersom det är Ullas och Lottas sista dag med oss planerade vi en mysig middag men när vi kom fram till stället var det stängt för nyårsdagen. Så typiskt och dessutom fick vi nöja oss med buffén på klubben här till slut, kändes som rester från gårdagen även om vi såg att köttet var tillagat på plats.

Imorgon åker de hem och vi kommer sakna det här glada gänget på våra utflykter framöver. Vi fortsätter vår resa i ytterligare tolv dagar och vi har spännande äventyr framför oss. Men så kul vi har haft ihop de här nio dagarna! Massa kärlek till svärisarna! (missa inte Olles fotopose)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s