Vilodag

Inatt och imorse regnade det väldigt mycket över Mossel Bay, eller Mosselbaai på afrikaans. Vi sa hejdå till Ulla och Lotta efter frukost och Olle blev väldigt ledsen när de åkte. Han gillar inte hejdå alls, gråter en stund men det går snabbt över också.

Vi vilade på förmiddagen, städade, tvättade och jag fick tid att ligga och läsa när Olle sov. Dagen fortsatte vara molnig, ser ut som det är den sista molniga på vår resa men det visar sig såklart. Vi valde därför en shoppingtur down town efter pannkakslunchen i huset.

Langeberg mall levererade en hel del rea-plagg och tjejerna fick köpa en klänning och en tröja för lite över hundra svenska kronor. De var klart sugna på mycket mer men vi stoppade shoppandet efter ett par solglasögon till Tuva som hon saknat tidigare och letat länge efter. Svårt nu för tiden när det är viktigt att det ska vara ”rätt” modell.

Olle har blivit en hejare på att springa runt, det går snabbt och är stabilt. Han dansar mer och mer till min stora glädje. Det finns få saker som är så gulligt som när de små gungar till musik. Olle har också tagit det till en ny nivå och sittdansar fastspänd i bilstolen genom att spänna magen ut och in.

Alla i familjen får numera pussar av lilleman, med öppen mun och kramar böjer han sig fram mot oss och skrattar mycket efteråt. Imorse pekade han på tavlorna på väggen som föreställer stora kattdjur. Dä dä, titta, utropade Olle och när jag bekräftade vad han såg började han morra med munnen. Han plockar minsann upp ett och annat.

Så, dagen avslutas med kortspel efter en klassisk spaghetti och köttfärssås-middag. En helt vanlig dag som om vi vore hemma alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s