Djurriket

Älskar att det finns så många djur att kika på i området. Utanför altanen hoppar harar och fåglar omkring. Förutom de djur jag redan berättat om går zebror och strutsar i hägn utanför området, vi ser dem ibland när vi åker iväg med bilen. Jag älskar det, har sån passion för de djur som är ovanliga för oss hemma.

De roligaste på tomten är Hjälmpärlhönorna, som med sina hårda kroppar och läckert blå huvuden springer runt och är väldigt skygga. Lite dumma också, första morgonen vid 04 pickade de på altandörren så Tuva vaknade och vågade inte kika ut. De har fört oväsen fler nätter än så.

Idag blev det poolhäng, en liten stund för Olle som bara vill bada och bada. Han och Fredrik fick åka och handla inför kvällens middag för att få upp honom ur vattnet en stund, blå om läpparna.

Fredrik köpte kycklingfiléer till kvällens braai och oj vad jag lyckades med den grillningen om jag får säga det själv. En pangmiddag så här på lördagskvällen.

När Olle äter på egen hand och börjar bli mätt leker han istället med maten. Han börjar mosa den med fingrarna eller bara slänger ut den från tallriken. Men han verkar också veta att han gör fel för när han har plockat maten från tallriken lägger han också tillbaka bitarna igen.

När Olle hittade Nutella-kniven från dagens pannkakslunch i disken…slurp!

En trött kille somnade i soffan framför tv:n ikväll. Summerar vår dag rätt bra; lugn, seg och ändå är vi trötta allihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s