En av de varma

Idag var en av de varmaste dagarna, vi har haft några. När vindarna inte är alltför påtagliga och vågorna är härliga att hoppa i. Och inga moln syns på himlen. Då är det fint. Men det börjar också kännas att vi inte hittat på något på några dagar, det blir lättretligt och svårt att hålla sams. Känslan kanske mest finns hos oss vuxna, haha. Tjejerna är otroligt fina och verkar fatta att de bara har varandra att leka med. Och de är de bästa med Olle, söver honom, leker med honom, tar med honom ut i vattnet och tar alltid hand om honom så vi vuxna får känna lugnet väldigt ofta. Men, det ska ändå bli skönt på sitt sätt när vi åker vidare på tisdag, även om vi trivs väldigt bra här i Mossel Bay. Den här stranden är ju ljuvlig till exempel. Och det är Olles absoluta favorit.

Idag skrek han av glädje när varje våg kom emot honom och det blev många innan han till slut hittade andra saker att göra på stranden än bada.

Att leka med den blöta sanden var mysigt och kladdigt och packa sand på sten var kul tills en stor våg rullade in och förstörde allt igen.

Vi hittade en naturlig pool bland stenarna men där var det inte jätteroligt att vara.

Jag gick långt ut i vattnet med Tuva idag, härligt stora vågor och skönt att bada på riktigt, med huvudet under. Annars är grejen att stå och bli översköljd av våg efter våg vilket är fullt tillräckligt för mig.

Fredrik och Tuva i vågorna.

En glass längst ut på piren i Mossel Bay förgyllde eftermiddagen och när tanten i kiosken märkte att vi beställde fyra glassar gjorde hon en mini till Olle också. Han verkade inte fatta att han fått en egen glass, som snabbt smälte i solen, men smakade några gånger innan jag fick slänga den.

Hämtpizza från klubben blev vår middag och den mysigaste av middagar, när vi får sitta på altanen i kvällssolen och njuta och kika på fåglar och havet. Att kunna vara utomhus så här i början av januari får vi ta med oss hem och njuta av lång tid framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s