Sista dagen vid havet

Nu syns inte havet på den här bilden med den snygga badpojken men oj vad busigt det var idag. Vid stranden skummade vattnet och mot klipporna längre ut slog vågorna över och bildade höga vattenpelare. Dramatiskt, vackert men inte så lätt att bada i. Synd på denna varma dag som var vår sista hela dag i Mossel Bay och Pinnacle Point. Det fick bli poolhäng istället. Och där var vi ensamma! Det märks direkt att folk åkt hem inför den här veckan. På bara en dag sa det slurp så var bilarna borta från parkeringen, stranden och poolområdet gapar tomt och det är mest tvåbollar på banan. En väldigt skön avslutning för oss då som kan göra lite som vi vill.

Dagens djur, en minisköldpadda kröp över stigen när vi kom susandes i golfbilen, snabb var den men jag hann med.

Efter lunchen på klubben åkte vi förbi ett hus och jag trodde först det var en staty men bad Fredrik backa tillbaka och där låg den, någon typ av hjort/antilop och det största djuret vi sett inne på området. Jag försökte smyga mig fram till den, kom runt ett hörn på huset och tog den här bilden innan den skuttade iväg in i buskarna igen. Jag störde den stackarn men lite roligt var det också.

Lunchen på klubben med den här vyn tar jag alla dagar i veckan. Tuva undrade lika mycket som vi varför hon tagit långärmat när vi åkte ner…

Olle tog siesta vid poolen idag, skönt när inga andra än syrrorna kan störa med plask och stim.

Avslutade dagen på ett fantastiskt seafood-ställe, The Gannet Café och jag fick ett perfekt ostron som apertizer, tjejerna åt sushi och jag valde en väldigt fin lax. Fredriks köttbit var inte att leka med heller. Hit åker vi gärna igen, when in town.

Imorrn packar vi och åker vidare vid lunch för två dagar på safari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s