Hög av intryck

Kvällens femte game drive blev väldigt lyckad. Vi fick se lejonen på väldigt nära håll, lejonhannen låg alldeles bredvid vägen och tuggade på ett ben från en ko. Så nära att han morrade lite då vi stannade för att titta.

Får bli oredigerade bilder bara för att få visa den härliga dagens händelser, är så trött efter de tidiga morgnarna på savannen. Strax innan kvällens avslut på turen stannade vi hos elefanterna för att få vara nära och mata dem med pellets. En mäktig känsla att få stoppa ner maten i deras snablar och klappa lite. Barnen gav för få pellets med sina små nävar och då väntade de på att få snabeln fylld med fler innan maten gick in i munnen. En 33-årig och en 18-årig hanne vet vad de vill.

Vi körde också intill en geopardhona som precis innan vi kom hade fångat en strutsunge! Stolt låg hon där och tuggade på djuret och oj vilken tur att vi körde ”på” henne och fick se något så naturligt men häftigt.

Idag fick jag ytterligare en present av Fredrik. Två timmar massage och pedikyr! Så len om mina hälar nu, otroligt skönt, och ett väldigt fint spa dessutom.

Tjejerna hade också en turdag med massage och manikyr. Båda somnade på massagen! Härligt att de kunde njuta.

Olle har åkt på ögoninflammation stackarn. Kanske från poolvattnet men kan ju vara vad som. Hans ögon kleggar igen och nu ikväll blev han varm. Hoppas han mår bättre imorgon bitti men annars får jag skippa morgonens drive med honom och bara checka ut när det är dags.

En riktigt het dag idag, då är det skönast att hänga vid poolen.

Det är fantastiskt god mat i restaurangen och varje morgon och kväll serveras buffé. Ikväll testade vi kudu, en slags antilop och det var helt ok men strutsköttet slår något högre om vi ska ranka de udda köttbitarna. Kul att testa i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s