Chocken och resan dit

Idag checkade vi ut från Garden Route Game Lodge. Det har varit tre riktigt häftiga och spännande dagar.

Olle och jag tog sovmorgon imorse. Han sov till åtta så det var tur vi gjorde det. Han var så varm igår kväll och ögonen varar fortfarande. Idag kändes han piggare.

30 mil västerut hamnade vi i Stellenbosch, vindistriktets vindistrikt, på en farm som heter Rozendal och är så vacker.

Trodde vi hade bokat nåt ensligt när vi hittade det på Airbnb men det visade sig att vi bokat ägarnas hus, som sköter stället med flera boenden, restaurang och produktion av balsamvinäger och oljor, allt ekologiskt. Det går alltså att hyra hotellrum här men vi fick den vackra villan, med två alpackor, två kossor, höns och en gris som heter Tryffel i ett skjul bredvid huset. Så mysigt!

Direkt när vi checkade in sålde personalen på tjejerna att göra flätor, efter tre timmar är nu hela håret flätat på de båda.

Fredrik avbokade en lyxrestaurang på en vingård nedanför vägen för att äta här på gården när vi fick reda på att det fanns en restaurang. Dagens måltid var en braai med lammkött, kyckling och korvar. Allt närproducerat och gott.

Eftersom tjejerna satt och flätades tyckte Fredrik att vi kunde gå och ta ett glas vin åtminstone och sen komma tillbaka och hämta tjejerna. Jag gick väl med på det och chocken jag fick när jag rundade hörnet till uteplatsen och får se…pappa och Birgitta sitta vid ett av borden!! Åh herregud så mycket kärlek att de velat åka hit just idag för att kunna vara med imorgon. Och Fredrik som smusslat med allt, wow!

Så, vi har druckit skumpa och vin ikväll och det känns som att min födelsedag är tre veckor lång. Men imorrn smäller det! Jag njuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s