En 40-årsdag att minnas

Då har jag passerat strecket då och allt känns precis som vanligt men ändå inte. Jag mår jäkligt bra i min ålder, men det har jag å andra sidan alltid gjort, i alla åldrar i stort sett. Jag är ju den jag är inuti.

Men vilken dag det blev och som alla har ordnat för att jag skulle få njuta ordentligt.

Pappa och Birgitta kom på morgonen vid åtta och av dem fick jag en drömnatt, att med pappa få sitta och vaka och spana efter björnar i skogen hemmavid. Så spännande, det ser jag framemot!

Med Sanna och Sarah på FaceTime fick jag ta emot det här fina kortet från alla syskon som skulle förgylla dagen. Jag hade bokat lunch för oss på vingården Delaire Graff, men det var tydligen ändrat till en spadag som Fredrik också följde med på.

Pappa och Birgitta åkte med barnen på äventyr när jag och Fredrik packade väskorna för spa.

En fantastisk plats på alla sätt. Vi började med att promenera runt på området och kika på rankorna som med skyltar berättade om det var chardonnay, merlot osv.

Vinprovning klockan 11 satt som en smäck. Vi köpte med oss rosé och brut härifrån.

Redan på frukosten bjöd pappa på skumpa så det blev en hel del alkohol innan lunchtid.

Vi relaxade vid poolen några timmar, åt lunch och sen fick vi två timmars behandlingar av två riktigt duktiga kvinnor. Jag tog en timmes helkroppsmassage och en timme ansiktsbehandling, Fredrik valde 90 minuter massage och en halvtimme för ansiktet.

När vi var klara vräkte regnet ner utanför. Oj vilken tur vi hade. Vi åkte tillbaka till farmen och tog två Über till centrum för att äta på Spek & Bone, en mysig tapasrestaurang vi blivit tipsade om av ägarna till farmen. Olle var så fin i kammat hår som Tuva fixat och vit skjorta.

Så, med alla som skickade meddelanden, ringde och grattade på något vis, kände jag mig oerhört uppvaktad och kunde inte önskat mig en bättre dag. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s