Förskolestart

Idag är det dags för den här killen att göra succéentré på förskolan Mini. Men det är inte helt lätt för mammahjärtat att förstå att det är dags nu. Jag tycker att han är så liten fortfarande, min lilla fina trea, mammas pojk. Minns liksom inte att tjejerna var så här små.

Och det är alltid en känsla av att pusha sina barn in i livets hårda skola så snabbt. Med sena hämtningar och tidiga lämningar, med det sociala spelet och att behöva passa in, anpassa sig och vara till lags. Jag får alltid en funderare om det är värt det, kan jag leva på ett annat sätt, där barnen får mer tid med sina föräldrar och en lugnare omgivning.

Fredrik tar första inskolningsdagen innan han åker till Dubai med jobbet ikväll, riktigt jobbigt för honom. Några dagar golf med kollegorna, haha. Olle var redo imorse med ryggsäcken på. Hoppas på fler bilder från dem under dagen.

Jag är hemma torsdag och fredag och får vara med på förskolan då, ska bli så spännande att se Olles reaktioner och interaktioner. Fortsättning följer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s