Förberedelser

Äntligen ska Vilma få testa sina konståkningsskridskor som hon önskat sig så länge och den här julen äntligen fick av sin mormor och Lasse. Nu är de slipade och klara inför morgondagen då vi ska ut och testa isen på Rönningesjön.

En suddig bild på vår stora lilla kille är ju värt det när han är så här vintersöt. Igår lämnade jag honom på Mini på morgonen och hämtade vid två. Han brydde sig inte när jag lämnade och när jag kom och hämtade fick jag en stor kram men när vi skulle gå ville han tillbaka in i lekrummet igen. Han hade ätit mycket och sovit länge och verkar trivas som fisken i vattnet. Så kul!

Idag promenerade han runt med handen på vagnen i sitt tempo när vi åkte runt på XXL, Candiz och Intersport. Imorgon får han åka pulka på isen och förhoppningsvis grilla korv. Ser framemot vinteraktiviteterna igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s