Vardagspusslet med stort V

Mamma har varit till så stor hjälp de här två dagarna när hon har kunnat hämta Olle vid 14.00. De har fått mystid tillsammans (även om Olle är rätt busig nu för tiden och gärna äter jord från blomkrukor för att jävlas eller kastar sina bilar hårt i golvet eller på oss andra).

Jag har många möten på jobbet, roligt att lära sig nya saker och börja med utvecklingen av vår sajt, men också frustrerande att inte få heldagar att kunna starta de stora planeringarna av de olika projekten. Det kommer hoppas jag men samtidigt bara flyger veckorna fram och snart är det ny helg och snart är det februari och årets första månad är borta. Livet går i 180 just nu, bara att spänna fast sig och åka med och förhoppningsvis få någon kisspaus här och där för att hinna reflektera.

Som ikväll när jag och min vän gick på gratis föreläsningar endast för tjejer. Spännande bara det, men innehållet gav oss också en hel del att ta med hem. Om hur man bäst leder sig själv till exempel. Självledarskap är det nya och inte bara ledarskap. Om varför vi gör det vi gör i livet eller snarare gör vi det vi verkligen vill?

Den här bilden är lite rolig tycker jag, om vad vi pysslar med på de olika sociala plattformarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s