Fredags-aw

Imorse när snön föll som allra vackrast, mellan 07.45-08.20, stod jag med reflexväst vid den värsta korsningen mot skolan och agerade trafikvärd för våra barn. Förhoppningsvis saktar bilisterna in litegrann när de ser att vuxna står vid vägkanten.

Det mest spännande som hände var när den här bärgaren oroade sig för att komma under järnvägstrådarna.

Ikväll var det vår tur att ha aw med vännerna i området. Vi korkade upp lite bubbel från Sydafrika och köpte hämtpizza från Deli. Jag hade dessutom fixat creme brulée till efterrätt och det blev som vanligt en väldigt trevlig kväll med mycket skratt.

Olle hade inte sovit mer än en timme på Mini idag. Han fick mat innan gästerna kom men också en pizzaslice när vi åt. Men den maten var sövande och när Fredrik bar in honom i gästrummet somnade han på axeln. Tjejerna kämpade på dock men det var en trött Tuva som kom ner till oss när gästerna gick hem vid halv elva.

Nu hoppas vi på en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s